GB
English
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
1201 Budapest  XX. kerület
Vörösmarty u. 44.
SZOBAFOGLALÁS
A családias szálláshely

Kedves Érdeklődő!

Szálláshelyünk kényelmesen, időt spórolva online is foglalható oldalunkon.​

 Szálláshelyünkön a visszaigazolt foglalással rendelkező ügyfeleket fogadjuk, biztosítva ezzel a már itt tartózkodó vendégeink nyugalmát.

​ Meglévő foglalással kapcsolatban illetve foglalással kapcsolatos kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére H - Szo-ig, 8:00 órától 20:00 óráig

a +36 70 284 46 62-es telefonszámon.  NTAK regisztrácios szám: SZ19000837 Szálláshely besorolása: Szálloda ​

Érkezés előtti fontos információk:

  • Szálláshelyünkön 14:00 órától 20:00 óráig van lehetőség bejelentkezni. Amennyiben ettől eltérő időben szeretne érkezni, kérjük, hogy azt feltétlenül jelezze a +36 70 284 46 62 es telefonszámon.
  • A hatályos törvények szerint minden érkező vendég azonosító okmányai valamelyikét (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy kártyaformátumú vezetői engedély) valamint lakcímkártyáját  be kell szkennelnünk.
  • A jogszabályok alapján az adatok rögzítése minden igénybevevő vendégre vonatkozóan egyformán kötelező, így sem életkor, sem más változó alapján az adatok rögzítésétől eltekinteni nem lehet.
  • Ezek alapján a bejelentkezni kívánó vendégeinknek a személyi azonosításra alkalmas okmányait a recepción az adatok rögzítése céljából elkérjük. A 14 év alatti vendégek esetében képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzíthethetjük a szükséges adatokat.
  • Az okmány bemutatásának illetve a 14 év alatti vendégek adatainak hiányában kötelesek vagyunk a szálláshely-szolgáltatást megtagadni.  Bővebb információt a https://vizainfo.hu/vendegek oldalon talál.